skip to content

Retouren / Annuleren

Bent u niet tevreden over een artikel of is het niet wat u verwacht had? Geen probleem! U mag het artikel aan ons terug sturen. Hiervoor gelden uiteraard wel enkele regels:

1 Volgens de wet koop op afstand heeft u 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het artikel. In deze 14 dagen heeft u de tijd om te bedenken of u de bestelling wel of niet wilt behouden. U dient binnen 14 dagen na ontvangst van het product ons te informeren als u het product wil retourneren. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren. Dit geldt niet voor speciaal voor u gefabriceerde producten.

2 De kosten voor retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Tenzij wij een fout hebben gemaakt natuurlijk. De verzendkosten voor retourneren bedragen normaal gesproken €6,95 (standaard pakket bij PostNL). Het retour zenden is voor risico van de klant. U kunt dit eventueel verzekerd doen. Een artikel retour brengen in de winkel is gratis.

3 Artikelen kunnen retour worden gestuurd naar het volgende postadres: Femon Parts Engelandlaan 34 2391 PN HAZERSWOUDE

4 Als de verpakking ongeopend is en het artikel onbeschadigd, storten wij binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour uw geld terug op uw rekening. Hierbij storten we zowel het aankoopbedrag terug als ook de eventueel gemaakte kosten voor het versturen van het product aan u als consument. Als u alleen een gedeelte van uw bestelling retourneert, storten wij de bezorgkosten niet terug. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat u voor de betaling van het artikel heeft gebruikt.

5 Wij houden ons het recht voor om u aansprakelijk te stellen voor eventuele waardevermindering van het artikel dat ontstaat doordat het artikel op andere wijze behandeld is dan u in de winkel bij aankoop van een product zou doen. Hier kunnen dus kosten aan verbonden zijn voor u als consument. Kleding mag bijvoorbeeld wel gepast, maar niet gedragen worden en verpakkingen van onderdelen dienen ongeopend en onbeschadigd te blijven (onderdelen mogen niet gemonteerd worden).

6 Zodra de retourzending bij ons afgeleverd wordt, gaan we voor u aan de slag. Als aan alle voorwaarden voldaan is, wordt het bedrag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het herroepen teruggestort. Indien er redenen zijn niet het volledige aankoopbedrag terug te storten, nemen we contact met u op.

 

Up